2012. január 18., szerda

Zsiráf

Igaziból ez már a második, az elsőt elfelejtettem lefényképezni. Pontosabban nem felejtettem el, csak nem volt rá időm, mert az úgy volt, hogy dec. 25-én, a karácsonyi ünnepi asztaltól én rögtön varrni mentem, azért, hogy időben elkészüljek a barátnőmnek ígért elefánttal és zsiráffal, akik egy ikerpár karácsonyi ajándékai lettek. A szabásminta természetesen Tildás, abból a könyvből van, amit a messzi Angliából hozott nekem Anta barátnőm, egy kisebb vagyonért, aztán két hónap múlva megjelent itthon is, és az ARÉNA kiadó fillérekért árulta. Nem kicsit voltam mérges, dehát így jár ugye, aki türelmetlen... :)
Visszatérve a zsiráfhoz...Adrinak készítettem, fotóskellék lett a drága. :) A fabtextiltől rendeltem gyönyörű tildás anyagot, abból lett a nadrágja. :) Szerintem imádnivaló, és ami még fontosabb, Adri szerint is az.  :)
Na, a sok rizsa helyett mutatom a cukiságot, íme:



4 megjegyzés:

Adri írta...

Így van imádnivaló :-)

Névtelen írta...

Nagyon aranyos lett! A nadrágjába beleszerettem. Nem maradt egy angyalszoknyára való belőle? :)

Tamcsi írta...

Dehogynem Barbus, megoldható. :) Sőt, éppen most rendeltem ugyanilyet, csak rózsaszín-piros kombinációban (http://fabtextil.hu/spd/0480175/TILDA_Folklore_Bird_red), nézd meg, hátha az még jobban tetszik! :)

Névtelen írta...

Írtam egy hsz-t, de nem találom. :(
Szóval én nem vagyok pirosas, jobban szeretem a kékes dolgokat. Bár az ikeás anyagok is tetszenek.
Ha van időd, lefényképezed nekem a maradék anyagaidat, amiből kijön egy szoknya?
Köszönöm.:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...