2012. október 10., szerda

Asztalból bármi

Volt nekünk egy ikeás asztalunk, ami eredetileg sötét barna volt, ezt a világos kakaó színt már még tavaly kapta, mikor dohányzóasztalból a gyerkőcök rajzolós, játszós asztalává avanzsált. De valahogy nem volt kerek a történet, úgy éreztem valami még hiányzik. Aztán mikor a tesómék táblafestéket vettek egy régi tábla felújításához, akkor megvilágosodtam! Kunyeráltam gyorsan tőlük egy adag festéket (amúgy elég drága, 7000 körül volt egy liter), és lefestettem a kisebbik maszatkám által erősen igénybevett (értsd: filctollal összefirkált) asztallapot. (Előtte mosogatószeres ronggyal alaposan átmostam, hogy a zsírfoltokat likvidáljam!).
Nagyjából ennyi is. Most aztán lehet rajta alkotni! :) Hogy a kicsi fiam is örüljön, gyorsan rajzoltam rá krétával tavat, utat, rétet, de azóta már alkottunk rá körforgalmat, meg hidat is. Ez a legjobb benne, hogy teljesen  mobil :)
Szóval ilyen volt:


És ilyen lett:



Azért a végén nem bírtam magammal, és még dekortapasszal körberagasztottam a szélét. Mert a dekortapasz jó, hollári hollári hóóó :) Lassan nem nagyon van olyan négyzetcentiméter a lakásba, ahova még nem ragasztottam pöttyös, csíkos, virágos, akármilyen tapaszt...Asszem függő vagyok. :)

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nagyon jó ötlet! Szuper ügyes vagy! Ilyenkor mindig az ugrik be, hogy nekem is, nekem is... :):):):D

Mi az IKEA-s táblát nézegettük Ádinak, de kicsit tartok attól, hogy a lakásban krétával rajzoljunk. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...