2012. október 5., péntek

Ajjjaj, mi lesz ebből?!

Tartozom egy vallomással (Réka, te most ne nézz ide! :) ) : szóval az a helyzet, hogy sokszor mikor elvállalok valamit, amit azelőtt még nem csináltam, fogalmam sincs mi sül ki a dologból...Sokszor aggódom, és kétségbe is esem, menet közben ezerszer megbánom, hogy elvállaltam a dolgot, megfogadom, hogy SOHA, SOHA többet nem csinálok olyat, amihez nem értek...Én nem tanultam varrni, mindent, amit tudok, csinálok, azt magam kísérleteztem ki, ezért nem is mondanám, hogy értek hozzá. Sokszor csinálom úgy, hogy ahogy esik úgy puffan, és valószínűleg ha egy profi, aki ért a varráshoz látná a bénázásom, akkor fogná a fejét. :)
Most is éppen ez az eset történt, Réka bizalmat szavazott nekem, és rám bízott egy komplett babaszobát, szoptatós párnával, rácsvédővel, baldachinnal, és még számos izgalmas feladattal :) Mondanom sem kell, hogy ezek nagy részét még SOHA nem csináltam ezelőtt :)
Ahogyan szoptatós párnát sem varrtam még...Eddig. :) Ma is átmentem a stációkon, amiket az előbb említettem, de be kell valljam, a végeredménnyel valahogy mégis egészen elégedett vagyok. Remélem Réka is az lesz, és nem fogja megbánni, hogy szóba állt velem. :)
Ilyen lett: 







A horgolt virágokért köszönet Szintra világának. :)

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Gyönyörű lett! Most megint szeretnék egy kislányt! (álmodozós smile) :)

Tamcsi írta...

Hát akkor hajrááá! :))

Ildikó írta...

Szépséges lett! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...