2013. június 26., szerda

Vond be textillel!

Ez az én tuti tippem, a jolly joker mindenre :)
Szükségünk volt az előszobában egy olyan fiókos szekrényre, ami elnyel mindent, amiben lehet sapkákat, sálakat, táskákat gyűjteni nagy mennyiségben, ami eltünteti a kupit. Két kicsi gyerek, egy picike lakás (tetőtérrel bővítjük majd, de jelenleg tényleg nem nagy), kevés tároló...Na, értitek, nem is ragozom :)

Sokat gondolkodtunk, asztalosra nincs keretünk, szóval az biztos volt, hogy magát a "vázat" megcsinálja a férjem...de mik legyenek a tárolók benne? Gondolkodtunk kosárban, de azok egyrészt elég drágák, másrészt eléggé kötik a méretet, harmadrészt félek, hogy kihúzzák a kötött sálak, sapkák szálait...De akkor mi legyen, mi legyen?? A férjem tanácsolta az OSB-t...na jó, de az meg hogy néz már ki? Hát, vonjuk be anyaggal! :)
Na, azt nem állítanám egyértelműen, hogy így olcsó volt, mert nem volt az, a faanyag, a festék, az osb, és hát még az anyag is, amivel bevontuk egy vagyonba került, de annál biztosan olcsóbb volt, mintha megbíztunk volna egy asztalost :)
Télen kezdtünk neki, azóta állt a lefestett "váz", benne a csúnya osb dobozokkal, de most a fészekrakó lázban addig cseszegettem az uram, míg végre befejeztük, és elérte a végleges formáját...Még bútorgombokat is kapott. :)

És tényleg minden elnyel, a tavaszi, a téli sapkákat, és még a táskáimnak is jutott egy fiók. :) Imádom.



3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia!
Ez igy gyonyoru! Nagyon ugyesek vagytok!
Viszont lenne egy kerdesem. Mi van akkor ha koszolodik az anyag? Hogy lehet majd tisztitatni? :(

Tamcsi írta...

Szia!

Hát, ez egy elég sötét anyag, nem hiszem, hogy nagyon látszana rajta a kosz, de ha mégis, akkor
1. körömkefe, mosószeres víz, sika...:)
2. áthúzni bármikor lehet, az már nem összeg (erre kb. 2500 ft volt az anyag), s akár másmilyen anyagot is lehet használni, legalább nem unjuk meg :)

Ani írta...

Szia!
Koszi szepen a valaszt!
Lemosni eleg maceras lehet. De az athuzas tenyleg jo opcio, ha "csak " ennyibe kerult az anyag. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...