2013. május 27., hétfő

Készül

A facebookon már kilátásba helyeztem, hogy bemutatom, hogyan készül az én legkisebb cseppem, azaz Hármaska szobácskája. Nem véletlen ez a kicsinyítő képző, ugyanis egy 1,7 m*2 méteres helységről van szó, aminek még ablaka sincs....Igen, tudom, ezek nem valami jó paraméterek, de fontosnak tartottam, hogy legyen egy hely, ahol csendesen le tudom tenni, mikor a másik kettő még mesét néz este, vagy játszik, vagy mi néznénk még egy kicsit tv-t este (sajnos olyan pici egyenlőre a lakás, hogy a nappaliban alszunk...de már készül a tetőtér ;) ). Így aztán különösen nagy hangsúlyt helyezek a dekorra, hogy egy olyan kis helyes zugot kapjak, ami azért nem valami Harry Potter szerű "kamra", hanem egy szeretettel és szépségekkel jócskán megtöltött hely :)
Még nem tudom, hogy egy ekkora szobát hogyan fogok normálisan fotózni (gondolom sehogy), de azért kaptok majd képeket az előtte, és után állapotról is. Illetve a teljesen kiinduló állapotról, ami gyakorlatilag egy kupi-sarok volt, nincsenek képek, ezt nem vállalom :P, de azért menet közben is készítettem képeket :)

A falak állnak, ki van festve, benn van egy szekrény, és egy ágy...Szóval kezdődhet a dekorálás, "kuckósítás". Legyen az első állomás a lámpa!Ez a kép inspirált, a pinteresten találtam rá:


Ilyen gömb lámpást akartam, de az IKEÁban csak nagyon nagyot lehet kapni, máshova meg lusta voltam menni, ezért átnyergeltem erre.
Aztán vettem pár torta csipkét (pippi.hu), néhány chipboardot a Scrapfellow-tól, pár színes papírból kivágott pillangót is, meg pár ezt-azt, amit még találtam itthon, aztán ragasztottam  :) És ilyen lett:
Én imádom. :) Nektek hogy tetszik? :)

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...