2012. július 30., hétfő

Szívek minden mennyiségben

Volt nekünk egy családi kötelékünk ugye, ami még akkor született, mikor elkapott az alkotás láz...és hát, az igazat megvallva, úgy érzem azóta sokat fejlődtem, minden téren. Az ízlésem is finomult, a technikám is sokkal jobb lett, és hát anyagból is sokkal nagyobb választékkal rendelkezem. Szerettem volna másikat csinálni magunknak, szebbet, jobbat, de mégsem volt szívem szétbontani a másikat.
Csepp kislányom viszont megtette nekem azt a szívességet, hogy addig nyújtózkodott a bojtért, míg elérte, és leszakította az egészet. :))
Így hát nem volt más hátra, újat kellett megálmodni. Ahhoz képest, hogy már régen szerettem volna megcsinálni, nagyon sokat váratott magára a dolog, és hosszúra nyúlt a folyamat. Először is szerettem volna a szívfüzérnek egy másik akasztót, mert hát, nem volt valami impozáns az a szögecske...Megkértem hát egy alkotótársamat, hogy csináljon nekem fa szívből akasztókat. Mindjárt hármat rendeltem, mert volt más elképzelésem is (imádok a falra mindenféléket akasztani). Aztán megvettem a Meseboltban az anyagokat...aztán meg varrtam és varrtam...csak sajnos nem ezt. Mert hát a helyzet az, hogy annyi munka akadt mostanában, hogy a saját dolgaimhoz a legnehezebb eljutni.
Végül a hétvégén szakítottam rá egy kis időt, és megcsináltam az új, szebb kötelékünket.
Ilyen lett:

 A másik szív alakú akasztóra szintén egy szív függő került (és itt szeretném elmondani, hogy ez is, és a családi kötelék is Évi ötlete alapján készült, és csak saját célra. Megrendelésre NEM készítek ilyet, csak felirat nélküli szív függőket).

 A harmadik szívre pedig egy keresztszemes "táblácska" került, amint szintén egy ügyes kezű alkotótárs készített. :)
Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...