2012. május 10., csütörtök

Én kis kertet kerteltem...

...méghozzá a kislányom kalapkáján. :)
Vettem neki egy teljesen egyszerű, farmer-szerű kiskalapot az H&M-ben...De úgy annyira tucat volt, semmi különös nem volt benne, azt meg én nem szeretem. Ilyen volt eredetileg...Ezért aztán úgy döntöttem feldobom picit. Még a múltkor vettem Pippinél pici színes műanyag gombokat, amikből kiválasztottam pár darab virágosat, felvarrtam őket egymás mellé, majd zöld hímzőfonállal szárat és levélkét hímeztem a virágoknak...Már majdnem tökéletesnek ítéltem, amikor eszembe jutott, hogy van nekem  pici színes műanyag pillangó gyöngyöm, hát nosza rávarrtam azt is. És ilyen lett...És imádom :) Apróság, és mégis mennyire feldobta, és különleges lett tőle, nem? :)

1 megjegyzés:

sbarbara írta...

Neked ajánlottam egy Liebster blog díjat.Örülnék, ha elfogadnád. :)

Liebster Blog

A szabályok:
- Írj egy bejegyzést, amelyben közzéteszed a Liebster-Blog képet, és másold be ezt az útmutatót.
- Linkeld be annak a személynek a blogját, akitől a díjat kaptad, és hagyj nála egy hozzászólást, hogy elfogadod a díjat.
- Ezután gondolkodj el, melyik az az 5 blog, amelyiknek tovább szeretnéd adni a díjat, linkeld be őket a bejegyzésedben, és értesítsd őket, egy hozzászólásban jelölésről. (olyan blogolókat részesítsd előnyben, akiknek 200-nál kevesebb követője van)
- Írj 5 dolgot magadról

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...