2011. június 20., hétfő

Ballag már a vén diák...

Bizony, a nővérem nagylányai elballagtak.
És hát én nem vagyok az a típus, aki csak úgy odaállít egy virággal és slussz-passz. Nekem variálni kell ugye. :)  Úgyhogy kitaláltam, hogy legyen valami maradandó is a csokorban: varrok bele ballagós állatkákat. Mivel Szandinak már van nyuszija, ő macit kapott, Berni meg nyuszit, mivel nem akartam egyformát.

Íme a maci, így nézett ki a csokorban:A nyuszkó meg ilyen lett, sajna erről elfelejtettem csokros képet csinálni, de nagyjából olyan volt, mint a macis, csak rózsaszín krizantém volt benne.És a maci meg a nyuszi együtt... Szeretik egymást, épp mint az unokahúgaim, igaz lányok? ;)


A ballagási ajándék pedig szintén nem sablonos (legalábbis úgy érzem). Valami maradandót akartam, ékszert, olyat amit a mindennapokban is lehet hordani, de örök emlékként is megállja a helyét. Gondolkodtam, gondolkodtam, nézelődtem, és aztán szerelembe estem Bodzsár Nóra gyönyörűségeivel. Velük:


A maci egyébként egy átalakított Tildás szabásminta, és sajna egyenlőre nem vagyok vele maximálisan elégedett, a virágos lány pl. egérnek nézte, és hát igen, én is érzem, hogy nem tökéletes. De hát ez a prototípus, de kísérletezgetek még :)

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...