2011. augusztus 25., csütörtök

Jöhet egy játék megint?

Hát úgy döntöttem, hogy játszunk egyet megint. Nincs különösebb apropója a dolognak, egyszerűen csak jó adni, és hát a reklám sem jönne rosszul... :)) Na meg gondoltam ezzel köszönöm meg nektek, hogy egyre gyűlünk a facebookon. :)

Tehát a játék menete a következő lesz:
1. Lájkold a facebookos oldalam. (Aki nincs regisztrálva, az ezért nem kell megtegye, de akkor osszon meg a blogján, vagy az iwiwen, vagy álljon ki egy forgalmas csomópontba és kiabálja, hogy játék van nálam reklámozzon valahogy.) :)
2. Osszd meg a játékfelhívást a facebookon és/vagy a blogoldaladon.
3. Hagyj itt egy kommentet.

Ennyi. És hogy mi lesz a nyeremény?
Hát úgy gondoltam ezúttal legyen egy névre szóló nyuszi, amit teljesen a nyertes elképzelése alapján készítek el.



A jelentkezési határidő pedig legyen mondjuk szeptember 15. (a házassági évfordulónk :) ).
Na mit szóltok? :)

2011. augusztus 23., kedd

Levendulás illatpárna

Mindenkit megnyugtatok, nem álltam be a sorba, nem szeretek ezredik lenni semmiben, úgyhogy nem eladásra gyártottam levendulás illatosítót, hanem ajándékba. Méghozzá az első meskás vásárlómnak. Úgy gondoltam igazán megérdemel valami apróságot, és mivel nem tudtam minek örülne, úgy gondoltam legyen valami praktikus.
Ötlet, inspiráció Évitől, természetesen. (Aki nem tudná, ő gyártja a legszebbeket! ) :)


Amúgy ez is abból az adag csipkéből készült, amit a múltkor vásároltam. És még mennyi ötletem van! :)

Ajándék nyuszik

Az egyik Gábor kollegája  kislányának:


A másik pedig egy barátnőmnek, aki már két hete kórházban van :(


Mekkora ötlet!!!

Ezt nézzétek, milyen nagy ötlet! :)

2011. augusztus 22., hétfő

Táskából jól állok. Asszem.

Gyakorlat teszi a mestert ugye, és én az utóbbi egy hónapban gyakoroltam is lelkesen. Na, azért mester még nem vagyok, de egyre vállalhatóbb táskákat varrok. :) És nem utolsó sorban fillérekből van egy csomó táskám, mert abból egy nőnek sosem elég... (Gábor a múltkor ártatlan tekintettel megkérdezte, hogy kinek varrom ezt a rengeteg táskát. Hehe, férfiak!! :) )
Na szóval. Először lett nekem is egy kifordítom-befordítom darab, ez itt:
Az egyik oldala kis virágos...


 ...a másik meg sima bézs, vagy minek is nevezzem, kis csipkével megbolondítva. :)


Aztán maradt nekem egy kis anyagom egy ágyneműből, gondoltam abból lehetne egy nagyon egyszerű darab, de azért az is kifordítható, a belseje sima rózsaszín, azt nem fotóztam. Szóval az ilyen lett:






Utána muszáj volt kipróbálnom egy picit bonyolultabb fazont is (persze ez is végtelenül egyszerű, Tildás darab), meg már amúgy is megvolt ez a cuki rózsás anyagom (köszi, IKEA!), ígyhát lett ez:


Aztán elkoboztam apukám farmer ingét, és abból megálmodtam egy hippis csodát (amúgy ez is egy Tildás szabásminta, picit átalakítva), átakasztós, meg minden. Imádom. :)



És hát ma is készült egy, bevallom. :) Egy hatalmas, nőcis, pakolós, pici pöttyös, piros...mi kell még? :) Nekem semmi, ez is nagy kedvenc lesz, az biztos :)


2011. augusztus 16., kedd

Csere-bere fogadom...

...többet vissza nem adom, az tuti. :) Nóri szeretett volna egy Tilda babát, én meg megcsináltam neki. Az volt a kérése, hogy álló galléros farmer tunika legyen rajta, sötét színű farmer gatyóval. Így sikerült:


(a képet Nóri csinálta, valamint ő díszítette fel a babát, a nyaklánc és a hajbavaló kis dísz az ő műve :) )

És hogy mit kaptam cserébe? Jajj, hát gyönyörűségeket! :) Két csodás gyurma gyűrűt, meg kértem még két gyűrűt saját anyagból- egy kis virágosat, meg egy farmert. De Nóri volt olyan tündér, hogy még kaptam hozzájuk bedugós fülbevalót is. Íme:


2011. augusztus 14., vasárnap

Játék Tittinél

Nagyon szép kis csomagot lehet nyerni Tittinél, úgyhogy én is próbálkozok...
Íme, a csomag: :)

Hamár így belejöttünk...

...úgy döntöttem sorsolunk még egyet. :)
Mivel a nyakláncért és a cicáért jelentkeztetek, és Orsi a nyakláncot választotta, ezért úgy döntöttem a cicát is kisorsolom azok között, akiknek az tetszett volna.
A menet ugyanaz volt.
Először a nevek:


Aztán a Haramia. Jött:


Húzott:


És mutatott:


 De mit is?

 Hát ezt:
Edit, gratulálok! :) Írd meg a címed, hogy tudjam küldeni a macskuszt! :)


Sorsolás

 Miután megszámoltam és összeírtam a jelentkezőket, felírtam a neveket 10 kis cetlire.


Aztán betettem egy bögrébe az összehajtott cetliket!


A közjegyzők elfoglalták a helyüket, jó közel, hogy mindent lássanak...


...a Haramia pedig megkezdte a sorsolást.


És kihúzott egy nevet.


De melyiket??


 Hát ezt:


 Gratulálok Orsi! :) Kérlek írd meg a címed e-mailban, vagy a facebookon. :)



De senki se keseredjen el, mert hamarosan újra játszunk! :) Stay tuned! :)



2011. augusztus 8., hétfő

Egy csipkefutó igaz története

Szóval az úgy kezdődött, hogy láttam Kicsi Ház Katánál azt a gyönyörű asztali futót, és a fejembe vettem, hogy ilyen nekem is kell. De sajna nekem nem volt csipkém. Gondoltam majd alkalom adtán szerzek én is, de a két kis maki mellett nem volt időm vaterázni. Úgyhogy telt- múlt az idő, és nekem még mindig nem volt csipkém. Aztán az egyik internetes kalandozásom során eljutottam ide (basszus, nem találom az oldalt, de amint meglesz kilinkelem), és örömmel láttam, hogy épp felesleges csipkéktől akar megválni Györgyi, így hát írtam neki, és megegyeztünk. Ma reggel csöngetett a postás a csipkéimmel, amikből rögtön el is készítettem a futót, és még több tervem is van a maradékkal.
Íme, ilyen lett a futó:


Azon tűnődöm, hogy befessem-e lime színűre, vagy drappra, esetleg hagyjam így? Szerintetek?

Játék Lepkevernál is

Gyertek, játszatok Lepkevárnál szépséges mobiltokokért! :) Meg amúgy is érdemes őt olvasni! :)

2011. augusztus 7., vasárnap

Végre, végre, végre...avagy játszunk!!!

Végre vettem egy nagy levegőt, és megtettem... Elég régóta álmodoztam arról, hogy nyitok egy meska boltot, egy ideje már nem csak álmodoztam, hanem tervezgettem, győzködtem magam (nekem is menni fog!), vívódtam (biztosan menne??? :)), aztán Gábor javaslatára (ne gondolkozzak, hanem csináljam végre!) most belevágtam, megnyitottam. Oldalt láthatjátok is a jelenlegi kínálatot. Vásároljatok nyugodtan, nem haragszom meg! :)
Ennek örömére úgy döntöttem, hogy játszunk egyet! (Tudom, azt mondtam, hogy akkor játszunk, ha megleszünk 50-en a Facebookon, de most úgy gondoltam, hogy minek várjak addig, most van ok az ünneplésre.) :)
Úúúúúgyhooogy, a játék menete a következő lesz: Én mutatok itt négy dolgot, aki játszani szeretne, az hagy itt egy kommentet, ha nincs blogja, vagy nem regisztrált felhasználó, akkor az elérhetőségével (e-mail cím), amiben leírja, hogy ha ő nyerne, melyik ajándékot szeretné. Annyit kérek, hogy ha lehet reklámozzatok egy kicsit, pl. saját blogon, vagy a facebookon. :) Tulajdonképpen ennyi. A játék jelentkezési határideje legyen augusztus 13. éjfél, tehát augusztus 14.-én reggel sorsolok!

A választható nyeremények a következők (most csak egyet sorsolok majd ki!):

Egy angyalkás nyaklánc:


Ami felvéve ilyen:


Egy angyalkás kulcstartó:


Egy tündéres mobildísz:


És egy Tilda-cica:



Hajrá, játékra fel!! :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...